Velda Boxsprings

Velda boxsprings en opbergsystemen

ESSENTIAL – LARVIK

Met zijn strak en tijdloos design past Larvik in élke slaapkamer. Een moderne of landelijke slaapkamer? Larvik komt er tot zijn recht. En dat aan een scherpe prijs met een ongeziene kwaliteit.

ESSENTIAL – SPACE

Opruimen wordt kinderspel met Velda Space! Deze collectie is niet alleen praktisch met zijn grote opbergruimte, maar biedt ook uitstekend slaapcomfort.

ICON – VERSUS

Met onze Versus-collectie maken we het je het extra makkelijk: in zes eenvoudige stappen stel je een hoogwaardige Versus boxspring samen die naadloos in je slaapkamer past en volledig op je lijf geschreven is. De ideale Versus past bij je slaapgewoontes, je levensstijl én je interieursmaak.

ICON – FOCUS

Design, functionaliteit en comfort komen samen in de Velda Focus collectie. Jij bent zelf de stylist van je persoonlijke Focus boxspring.

SENSE – POQQET

Een PoQQet boxspring past zich perfect aan, aan elke lichaamsvorm, gewicht of lengte via zijn unieke, gepatenteerde Poqqet veren technologie. Ervaar het ideale slaapcomfort door zijn perfecte ergonomische ondersteuning, dankzij de bedbodem en de matras die samen de beste ondersteuning bieden.

WAAROM POQQET?

PoQQet-veer is een “intelligente” veer, dankzij de lange draadlengte en het extra hoge aantal windingen. Dit biedt een uitstekende “progressieve” ondersteuning: een eerste “zachter” gevoel en steeds sterkere ondersteuning naarmate de drukbelasting toeneemt.