Toppers

TOPPERS

Comfortlagen over de matras

Een topdekmatras zorgt ervoor dat je heerlijk zacht ligt, terwijl je tegelijkertijd de ondersteuning van de gewone matras blijft voelen. Het topdekmatras is eenvoudig op te maken, te keren en te luchten en leg je bovenop je matras.Split: ook als je bed verstelbaar is, is een topdekmatras mogelijk. Dankzij een Splittopper kun je beide kanten van het bed onafhankelijk van elkaar verstellen.
Natuurlijk is er ook de optie voor 2x een 1 persoons topdek.

Pocketvering

OPTIMALE ONDERSTEUNING EN VENTILATIE

De ideale combinatie tussen ondersteuning, optimale ventilatie en comfort, de pocketvering topper!!

Deze toppers kunnen op diverse manieren afgedekt worden met verschillende soorten materialen zoals: Wol, Katoen, Paardenhaar, Latex of Koudschuim.

Merken met een pocketvering topper: Kuperus, Pullman en Sand.

Koudschuim Topper

Stevige duurzaamheid

HR-schuim, wat staat voor High Resilience, dit wil zeggen dat het materiaal over hoge veerkracht beschikt. Ook zorgt het duurzame materiaal ervoor dat er geen kuilvorming ontstaat.
Een HR topper is licht van gewicht en daarom gemakkelijk van het matras af te halen om even lekker te laten luchten, en het opmaak gemak te vergroten.

Merken die een Hr/ Koudschuim topper hebben: Eastborn, Pullman en Auping.

Latex Topper

comfort in vele mogelijkheden

De Latex topper bestaat uit hoogwaardige latex. Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en goede veerkracht.
Er bestaan diverse soorten latex en afwerklagen over de topper, hierin kunnen diverse vormen van hardheden, warmteklasse en vochtopname gecreëerd worden.