Boxsprings

BOXSPRINGS

Merken Boxsprings bij Richter Slaapcomfort

Pullman

Ik verlang naar mijn Pullman

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Pullman Boxsprings

Hästens                           

since 1852

De missie van Hästens is te zorgen dat iedereen die op een Hästens bed slaapt uitgerust en opgeladen wakker wordt om zijn of haar dromen na te streven en de beste versie van zichzelf te zijn.

Hästens Boxsprings

Auping

Met Liefde

Kon je maar met je ogen open slapen. Onze boxsprings zijn een plaatje in je slaapkamer. Kies zelf de boxspring van jouw dromen en stel die helemaal naar wens samen: kies zelf de stof, de kleur en de accessoires.

Auping Boxsprings

Eastborn

Eastborn | Heerlijk wakker worden

Wat wij willen is dat jij elke dag uitgerust opstaat. Vol met energie en helemaal klaar voor een nieuwe dag. Een dag vol mogelijkheden en kansen. Slaapproblemen zijn verleden tijd.

Eastborn Boxsprings

Kuperus                               

Handgemaakte bedden van kuperus voor jarenlang slaapgenot

MAXIMAAL NATUURLIJK SLAPEN

Bij Kuperus zijn wij overtuigd van de voordelen van slapen op natuurlijke materialen. Daarom gebruiken wij deze zo veel mogelijk. Inderdaad, zo veel mogelijk, dus net geen 100%. De reden hiervoor is dat wij geen concessies doen aan slaap- en productkwaliteit. Ons uitgangspunt is en blijft dat natuurlijke materialen altijd leidend zijn.
Kuperus Boxsprings

Sand by Eastborn     

Eindeloze rust om ontspannen je balans te vinden. Een slaapsysteem met alle ruimte voor innovatie, design en duurzaamheid.

Je bent actief op alle fronten. Je gezin, werk, sociale leven. Intens, maar jij kunt het allemaal aan. Door balans te creëren in voeding, beweging en heel belangrijk, slaap. Door jouw rust alle ruimte te geven, zodat je volop nieuwe energie krijgt.
Daarom kies je voor het weldadig natuurlijke comfort van Sand by Eastborn.

Sand Boxsprings

Serta boxsprings

DE HOTEL BELEVENIS VAN SERTA ERVAART U OP ONZE BOXSPRINGS

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een boxspring geeft u gemakkelijk een persoonlijke touch aan uw slaapkamer. Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper.

Serta Boxsprings

Avek                                                 

Beleef de nacht in stijl.

je slaapt toch het liefst in je eigen bed?

Bijna een derde van je leven breng je slapend door. Een goede nachtrust is onmisbaar voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij jou en jouw slaapwensen, is dus geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom bieden een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen.

Avek Boxsprings

JENSEN

ZALIG SLAPEN – ELKE DAG

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder in de heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. Omdat de matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft de in zones ingedeelde matras een gelijkmatigere en aangenamere steun waar schouders en heupen dieper in de matras zakken, terwijl het middel steviger ondersteund wordt.

Jensen Boxsprings