Dekbedden en Kussens

Dekbedden en Kussens

Essentieel voor een goede nachtrust

Kruchen dekbedden en kussens

Donzig zacht slaapcomfort

Kruchen, Kwaliteit en Traditie sinds 1900. Midden in het prachtige Münsterland staat de fabriek van Kruchen Down Design. In de familie Kruchen is inmiddels al de vijfde generatie aan het werk om meer dan 100 jaar kennis in dienst te stellen voor de nachtrust van haar klanten.

Hans Kruchen Down Design, een toonaangevende donsproducent uit Duitsland die alle dekbedden en hoofdkussens in eigen huis produceert volgen de allerbeste methoden. Absoluut diervriendelijk dons volgens de strengste Europese normen. Graag adviseren wij je over het passende dekbed of hoofdkussen voor jouw comfortabele nachtrust.

Paradies dekbedden en kussens

Verantwoordelijkheid voor mens en milieu

Als uitvinders van het eerste, met polyestervezels gevulde beddengoed weten wij exact waar een met textielvezel gevuld dekbed aan moet voldoen. Maar belangrijker is dat wij ook weten hoe de goede eigenschappen van de toegepaste materialen over een langere periode behouden blijven.

Het Paradies dekbed is ontworpen om de slaper warm te houden en het afgegeven lichaamsvocht zo snel mogelijk af te voeren zodat er een aangenaam slaapklimaat wordt gecreëerd dat garant staat voor een ontspannen nachtrust. Het hart van ieder Paradies dekbed wordt gevormd door de vulling. Paradies Fill® maakt door een hoge insluiting van isolerende lucht warmteopslag mogelijk (tot 98 procent van het totale volume van de vulling is lucht).

Texelwool Texeler dekbedden en kussens

Goed en gezond slapen is belangrijk.

De ‘Texelaar’ is een Texels Schapenras dat al eeuwenlang prachtige wol geeft. Een groep Texelse schapenfokkers bewaart nog altijd de zuiverheid van het schapenras en dus de hoge kwaliteit van de wol. Texeler kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelse schapenwol. Het resultaat? Een prachtige kwaliteitscollectie met dekbedden, futons, kussens en onderdekens.

 

Kussens

Niets is zo persoonlijk als een kussen

Kussens zijn leverbaar in diverse hardheden, vormen en maten, ter ondersteuning van uw persoonlijke slaapbehoeften.

Of je nu een zacht, medium of stevig hoofdkussen zoekt, in ons assortiment vind je het beste hoofdkussen voor jou! Voor rug-, buik- en zijslapers hebben wij ruime keuze uit meerdere hoofdkussens gemaakt van meerdere soorten materialen zoals:

 • Latex, talalay en natuurlatex
 • Traagschuim
 • Gelfoam
 • Dons en veren
 • Wol
 • Comforel
 • Kapok

Een mix van meerdere soorten materialen is ook mogelijk, verder hebben wij een uniek TEST kussen programma vraag hier naar in de winkel.

Merken kussens: Ultima, Auping, Silvana, Silvana Support, Kuperus, Kruchen, Tempur en Jonk.

 

Technogel

Laat uw hoofd ‘s nachts rusten en voel hoe u in de ochtend vervuld bent van inspiratie. Een ontwerp waarvoor een patent werd aangebracht en dat bestaat uit een laag Technogel® die naadloos versmolten is met traagschuim en zich zachtjes aan uw hoofd en hals aanpast. Betere drukverlichting. Comfortabelere steun. Houdt u koel terwijl u slaapt. Plus een reeks vormen en maten waar u uit kunt kiezen. Wees gerust: u hebt wellicht eindelijk uw perfecte bedpartner gevonden. Wat kunt u nog meer wensen van een kussen?

Technogel

Tempur Kussens

Het TEMPUR Ergonomic hoofdkussenassortment biedt comfort en ondersteuning op maat om u elke nacht opnieuw beter te laten slapen. Onze hoofdkussens worden van TEMPUR materiaal gemaakt. Ze bestaan uit miljarden ultragevoelige cellen die comfortabele drukverlaging bieden door zich exact aan te passen aan de kromming van uw hoofd, nek en schouders. Ervaar het TEMPUR Ergonomic hoofdkussenassortiment voor de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning en een echt goede nachtrust.

De kussencollectie bestaat uit de volgende kussens:

 • Original S/M/L
 • Sonata S/M/L
 • Symphony S/M/L
 • Ombracio

Deze kussens hebben wij ook als TEST kussen in de winkel liggen!!