Eastborn Collectie

Eastborn boxsprings

Ontdek de Eastborn boxspring collectie! De collectie bestaat uit 6 verschillende boxsprings. Of je nu opzoek bent naar strakke lijnen, luxe uitstraling of eenvoudige elegantie Eastborn heeft altijd iets wat bij jou past.

De Eastborn collectie bestaat uit de Forward, Oblique, Globe, Plum, Stud en Gentle. Daarnaast heeft Eastborn ook nog de ruby en de duurzame en circulaire collectie van Sand by Eastborn.

Eastborn Forward

 Strak en eigentijds’

Ontdek de Eastborn Forward: een moderne boxspring voor een eigentijdse slaapkamer. De Forward heeft een strak design. Wil je andere pootjes of stof? Of zoek je een ander hoofd- of voetbord? Geen probleem. Deze boxspring is volledig zelf samen te stellen. Daarnaast biedt hij ook ongekend comfort.

Eastborn Oblique

 Fan van eenvoud en rust

De Eastborn Oblique is een moderne en elegante boxspring. De Oblique ademt eenvoud en comfort. Dit geeft rust aan iedere slaapkamer. Dit komt mede door zijn rechte vormen en het vierkante hoofdbord. De Oblique geeft jouw slaapkamer door zijn charme, een vleugje moderne stijl.

Eastborn Globe

Rond en modern

De Eastborn Globe is een tijdloze en elegante boxspring. De Globe heeft ronde vormen en een moderne uitstraling. Hierdoor creëert de Globe een betoverende beleving in jouw slaapkamer. Ervaar de sublieme stijl en de rustgevende uitstraling. De Globe is waar stijl, rust en comfort perfect samenkomen.

Eastborn Plum

Knus en stijlvol

De Eastborn Plum is een knusse en stijlvolle boxspring. De Plum heeft licht gebogen hoeken. Dit geeft de boxspring een knusse en speelse uitstraling aan je slaapkamer. Het prachtige hoofdbord brengt een gevoel van warmte en comfort aan iedere slaapkamer. Met de Plum wordt jouw slaapkamer de plek waar stijl en gezelligheid samenkomen.

Eastborn Stud

Stoer en luxe

De Eastborn Stud is een stoere en robuuste boxspring. De Stud heeft een opvallend hoofdbord en een krachtig design. Dit geeft een zelfverzekerde sfeer aan je slaapkamer. De boxspring heeft een indrukwekkend hoofdbord met grote vierkanten. Dit patroon heeft een uitstraling die iedereen zal imponeren. Hierdoor past de boxspring perfect in een moderne slaapkamer. Met de Stud is jouw slaapkamer de plek waar stijl en stoerheid samenkomen.

Eastborn Gentle

Elegant en luxe

De Eastborn Gentle is een moderne en elegante boxspring. De Gentle ademt luxe en comfort. Dit geeft rust aan iedere slaapkamer. De Gentle heeft een zacht hoofdbord met een chique uitstraling. Hierdoor kan je alle stress van je af laten glijden en elke ochtend koninklijk wakker worden.