Auping matrassen

Auping matrassen

 

Auping Inizio

Auping Inizio is de ideale keuze voor wie de kwaliteit zoekt van Auping voor een scherpe prijs. Dit zachte 3-zone matras ondersteunt je schouders, taille en heupen, waardoor je rug in een mooie natuurlijke houding ligt. De unieke asymmetrische DPPS pocketveren geven een veerkrachtig gevoel en geven je de juiste ondersteuning in elke slaaphouding. Dit matras ligt heerlijk zacht door de latex comfortlaag en de Welcompadd in de bovenkant van het matras.

Afhankelijk van jouw gewicht en lengte gecombineerd met jouw voorkeur kun je een optimale hardheid kiezen. Het Inizio Auping matras is verkrijgbaar in drie verschillende hardheden.

  • Soft
  • Medium
  • Firm

Matras Auping Inizio pocket is leverbaar vanaf € 595,- (90/200)

Auping Adagio

Het Adagio matras heeft 5 zones, die elk een specifiek lichaamsdeel ondersteunen. De ondersteuning voor je heupen en onderrug zijn iets steviger dan de zones voor je schouders, benen en hoofd. Om te zorgen dat je makkelijk draait zonder wakker te worden, heeft Auping de unieke DPPS® pocketveren ontwikkeld. De veer (in een zakje) is namelijk asymmetrisch met een soepele bovenkant een stevige onderkant. Deze veerkrachtige pocketveren in het Adagio matras geven de juiste ondersteuning in elke slaaphouding.

Afhankelijk van jouw gewicht en lengte gecombineerd met jouw voorkeur kun je een optimale hardheid kiezen. Het Adagio Auping matras is verkrijgbaar in drie verschillende hardheden: Soft / Medium / Firm.

Matras Auping Adagio pocket is leverbaar vanaf € 895,- (90/200)

 

Auping Evolve

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ooit. Een matras zonder schuim en zonder lijm, waarvan de materialen voor altijd opnieuw gebruikt kunnen worden voor een nieuw, fris matras. Dit kan mede dankzij de Niaga click-unclick adhesive, een verbindingstechniek die ook onthechting van materialen mogelijk maakt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók heel goed voor je nachtrust.

Auping Evolve is niet alleen gemaakt met liefde en aandacht voor de wereld, maar ook met aandacht voor jou. Voor jouw lichaam. Daarom is Auping Evolve beschikbaar in vier verschillende varianten, met elk een andere zonering: de bodytypes. Bij bodytypes draait alles om de verhouding van je schouders en je heupen ten opzichte van je taille. Zo onderscheiden we bodytype X, Y, A en I. Lengte en gewicht spelen hierbij geen rol. Dit is belangrijk voor de hardheid van je matras.

Matras Auping Evolve pocket is leverbaar vanaf € 1195,- (90/200)

Auping Elysium

Auping Elysium is een 100% circulair matras, gemaakt om heerlijk in weg te zakken. Door het ontbreken van schuim en latex is Elysium een buitengewoon goed ventilerend matras. De onderdelen zijn aan elkaar gehecht met de Niaga® click-unclick adhesive, een verbindingstechniek die ook onthechting van materialen mogelijk maakt.

Dit matras heeft namelijk een Harmony-pocs® comfortlaag, een laag die we speciaal hebben ontwikkeld voor Auping Elysium. Deze laag is opgebouwd uit heel veel (meer dan 800) miniveertjes die individueel verpakt zijn in kleine textielzakjes. De veertjes zorgen voor een goede drukverdeling en geven je het gevoel te worden omarmd, alsof je een liefdevolle knuffel krijgt. Gelukkig wel zonder dat het benauwd aanvoelt, want de miniveertjes hebben een open structuur, die zorgt voor een goede luchtdoorstroming en vochtregulatie.

Matras Auping Elysium pocket is leverbaar vanaf € 1545,- (90/200)

Auping Elite

Auping Elite is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt op het gebied van ondersteuning en ligcomfort. De onovertroffen kwaliteit van de Vita Talalay Origins comfortlaag in samenspel met de extra zachtheid in de bovenkant van het matras zorgt ervoor dat Elite het lekkerste matras is waar je ooit op zult liggen. Het matras bestaat voor een groot deel uit polyester. Dit is niet alleen een zeer geschikt materiaal om volledig te recyclen, maar polyester zorgt ook voor een optimale ventilatie. En dat is fijn, want hierdoor voelt het matras niet broeierig aan.
Het ligcomfort van Auping Elite is onovertroffen. Het is het lekkerste matras waar je ooit ín zult liggen. Je zakt er namelijk heerlijk in weg. Auping Elite bevat namelijk een comfortlaag van Vita Talalay Origins, een duurzaam natuurlatex, zonder kunstmatige toevoegingen. Daarbij heeft het Elite matras aan de bovenkant een extra laag, deze padding zorgt voor extra zachtheid dicht op het lichaam; de ruitvormige kussentjes strelen als het ware je huid en geeft je het gevoel alsof je matras je welkom heet.

Er is al een Auping Elite matras vanaf € 1895,- (90/200)