Tempur

Tempur

Ervaar echte rustgevende slaap!!

Tempur PRO matrassen

De meest geavanceerde matrascollectie ooit, die zich het beste aan uw lichaam aanpast. Het compleet nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal biedt 20% meer drukverlaging, absorbeert bewegingen beter en past zich beter dan ooit naar elke centimeter van uw lichaam aan.

TEMPUR PRO MATRAS® 21cm

Met zijn zijn matrashoogte van 21 cm biedt, de TEMPUR Pro® matras het kenmerkende TEMPUR® gevoel. Met een verzachtende laag TEMPUR® materiaal past de TEMPUR Prima® matrassencollectie zich aangenaam aan de vorm van uw lichaam aan en krijgt u van top tot teen comfort en ondersteuning.

De matras is leverbaar in 3 ligcomforts: Soft, Medium/Firm en Firm.

Tempur Arc bed

DE PERFECTE AANVULLING OP ELKE TEMPUR® MATRAS

Het mooie van een TEMPUR Arc™ bed is dat het kan worden aangepast aan uw behoeften. Dankzij ons modulaire systeem van bedbodems, hoofdborden, poten, kleuren en accessoires kunt u het perfecte bed voor u samenstellen. En als uw stijl of behoeften in de loop van de tijd veranderen, kan uw TEMPUR Arc™ bed dat ook. Zo krijgt u een flexibel, duurzaam bed dat met u meegroeit.

Elk element, elk product en elk onderdeel binnen de TEMPUR Arc™ beddencollectie is ervoor gebouwd om lang mee te gaan. Zo krijgt u een bedsysteem met een lange levensduur, waarop u kunt vertrouwen.

Zero G

TEMPUR® ZERO G ELEKTRISCH VERSTELBAAR BED

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek de TEMPUR® Zero G 400 en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.

Het complete TEMPUR® Zero G elektrisch verstelbaar bed wordt geleverd in 2 verschillende afmetingen en heeft de kleur Grey. Door uw benen lichtjes te verhogen, stimuleert de unieke TEMPUR® Zero G-instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en verkwikt voelt.

Tempur Kussens

Het TEMPUR Ergonomic hoofdkussenassortment biedt comfort en ondersteuning op maat om u elke nacht opnieuw beter te laten slapen. Onze hoofdkussens worden van TEMPUR materiaal gemaakt. Ze bestaan uit miljarden ultragevoelige cellen die comfortabele drukverlaging bieden door zich exact aan te passen aan de kromming van uw hoofd, nek en schouders. Ervaar het TEMPUR Ergonomic hoofdkussenassortiment voor de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning en een echt goede nachtrust.

De kussencollectie bestaat uit de volgende kussens:

  • Original S/M/L
  • Sonata S/M/L
  • Symphony S/M/L
  • Ombracio

Deze kussens hebben wij ook als TEST kussen in de winkel liggen!!