BOXSPRINGS

Hästens

We maken dromen waar sinds 1852

Hästens heeft een rijke geschiedenis die door zes generaties loopt: van onze roots als meester-zadelmakers tot Hästens aanstelling als hofleveranciers, en de geest van uitmuntendheid die ons vooruit drijft richting de toekomst. De reis naar waar we nu staan is er één gevuld met passie, vakmanschap en het streven naar het maken van de beste handgemaakte bedden ter wereld.

Hästens werd geboren in 1852, samen met ons streven naar topkwaliteit. Een ideologie die ligt in de verbinding tussen de meester-vakman en het bed; een ideologie die voortvloeit uit vaardigheden, trots en toewijding. Het is de passie die Hästens heeft gedreven om zijn weg gedurende zes generaties te blijven volgen; het vervullen van dromen met handgemaakte, volledig natuurlijke bedden van ongeëvenaarde kwaliteit.

 

Materialen

Wij gebruiken alleen wat wij beschouwen als de beste natuurlijke materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht – zodat de materialen op een dag een nieuw leven kunnen krijgen. Een product dat afkomstig is uit de natuur wil terugkeren naar de natuur en dat is hoe het zou moeten zijn.

PAARDENHAAR

De basis voor Hästens-bedden, het paardenhaar, is ons meest geliefde materiaal. Het heeft enkele van de meest wonderlijke eigenschappen.

KATOEN

Katoen laat het hele lichaam makkelijk ademen en is de perfecte aanvulling op paardenhaar. terug Zacht, sterk en sympathiek.

WOL

Wol is warm wanneer je het koud hebt en koel wanneer je het te warm hebt. Wol is een hoogwaardig terug natuurlijk materiaal en het is ook ongelooflijk vlambestendig!

VLAS

Ingetogen prestatie’, zo kun je vlas omschrijven. Een zeer bescheiden materiaal met tal van gezondheidsvoordelen om je te helpen rustig te slapen.

GRENEN

Onze houvast… Het traag groeiende Zweedse grenenhout in een Hästens is, in één woord, solide. Dit zorgt voor de kracht en stabiliteit van Hästens, een drager van kwaliteit en geruststelling.

VEREN

Drukverlichting en ondersteuning. Maar je zou het nooit weten want je voelt of hoort Hästens-veren nooit terwijl ze werken om je lichaam in zijn beste vorm te houden.

Lees alles over de verschillende mogelijkheden van de Hästens bedden

HÄSTENS COLLECTIE

Passie voor bedden

Bekijk film

Neem een kijkje in het hart van de fabriek in Köping, Zweden
U ervaart de magie die in elk Hästens bed word gestoken en ontdek de passie in alles waar Hästens voor staat.

Meer weten over deze boxspring?

BEL MIJ TERUG...