Jensen Boxsprings

BOXSPRINGS

Jensen Boxsprings

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder in de heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. Omdat de matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft de in zones ingedeelde matras een gelijkmatigere en aangenamere steun waar schouders en heupen dieper in de matras zakken, terwijl het middel steviger ondersteund wordt. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

DE JUISTE LIGHOUDING

Voor een goede nachtrust, waarbij uw hele lichaam lekker tot rust komt, raden onze experts aan op uw zij of rug te slapen. Andere lighoudingen belasten het lichaam meer. Daarbij gaan we ervan uit dat u fysiek in staat bent om op uw zij of rug te liggen en geen gezondheidsklachten of handicaps hebt die dit moeilijk of onmogelijk maken. Een nieuwe lighouding aanwennen vergt vaak wat tijd en oefening. Wanneer u zich dit eigen hebt gemaakt en uw lichaam is gewend geraakt aan de nieuwe lighouding, zult u merken dat u rustiger slaapt en meer profijt hebt van de uren die u in bed doorbrengt.

Jensen Collectie

De Jensen collectie bestaat uit 4 modellen, alle modellen zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen:

Diplomat, Ambassador, Prestige en Supreme.

Bij alle modellen bestaan er vlakke en verstelbare varianten.

Er is al een Jensen vanaf:

Boxspring Jensen Diplomat continental 180/200 bestaande uit: 2 boxsprings vlak 90/200 met poten 1 of 2 matras(sen) Diplomat gestoffeerd 180/200 en 1 topdek Celex1 180/200, optioneel zijn er hoofdborden mogelijk.

VANAF
€ 3990

Meer weten over deze boxspring?

BEL MIJ TERUG...