Pullman Boxsprings

BOXSPRINGS

Pullman Boxsprings

George Mortimer Pullman legde in 1865 de basis voor de unieke veer-in-veer constructie die de boxsprings van Pullman zo beroemd maakt. Tot de dag van vandaag staan Pullman bedden en matrassen synoniem voor comfort en luxe. De kern van een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket interieur geeft u een individuele ondersteuning op maat. De beste natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u in een oase van sereniteit van uw nachtrust gaat genieten.
Geef toe aan uw verlangen. Kies voor de ongeëvenaarde kwaliteit van een echte handgemaakte Pullman.

Uniek veersysteem

Het ware geheim achter het succes van Pullman is eigenlijk altijd aan het zicht onttrokken; het is namelijk het unieke veersysteem dat is uitgevonden en gepatenteerd door Pullman. Deze elektrothermisch geharde Inside Pocket veer is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding

EEN ECHTE EYECATCHER

Litora purus venenatis auctor leo vivamus blandit malesuada mollis, eros sed sollicitudin venenatis dui primis hac, ac tortor dictum cubilia aliquam donec lobortis. scelerisque rutrum lectus purus .

VANAF
€ 3.570,00

Meer weten over deze boxspring?

BEL MIJ TERUG...