Technogel

Technogel deluxe

Original de Luxe

Een veelzijdig kussen in een klassieke vorm.
Een verfrissend kussen verkrijgbaar in verschillende hoogtes naargelang
de lichaamsbouw voor mensen die op hun rug of zij slapen (maar ook soms op hun buik slapen).

Het kussen past zich aan als water maar biedt de steun van een vaste materiaal.
Technogel® reageert op een unieke manier op uw lichaam om druk te verlichten.
Dat maakt van dit kussen een verfrissend kussen in een klassieke, comfortabele vorm.
Het de luxe kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes van 7 tot 17 cm afhankelijk van de schouderbreedte en/of slaaphouding.

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting wegens temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten vloeien.

Al deze kussens zijn bij ons ook leverbaar in TEST uitvoering.

Anatomic Curve

Alle Technogel®-kussens hebben een ergonomische vorm om uw hoofd, hals en ruggengraat op één lijn te houden. Stem de vorm en lengte af op uw slaappositie en schouderbreedte om het model te zoeken dat precies geschikt is voor u.
Het compacte en ergonomische ontwerp past rond uw schouders, zodat het Anatomic curve-kussen ervoor zorgt dat het niet “teruggeduwd” wordt en een uitstekende steun biedt – een kussen dat vooral in de smaak valt bij mensen die last hebben van pijn in de nek, rug of schouders.
Een ontwerp waarvoor een patent werd aangevraagd met een reeks luchttunnels van boven tot onder, die ervoor zorgt dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.
technogel anatomic curve

Al deze kussens zijn bij ons ook leverbaar in TEST uitvoering.